Welkom gast! Registreren
Blijft hangen op 0% en download helemaal niet met de BETA versie.
#1
Hallo!

Ik heb een probleem met het downloaden van RTL gemist programma's.

Ik heb de 'gewone' 2.7 versie geïntalleerd. Ik vul dan de link van de aflevering in, daarna bij stap 2 waar ik 'm wil opslaan en als wat voor soort bestand en dan gaat ie beginnen met downloaden. Hij blijft op 0% en er blijft dan staan, 'Bezig met beginnen met downloaden'. Dan na 10 minuten ongeveer komt er te staan, 'Downloaden mislukt'. Dus hij doet het niet! ;) Zie hier wat er dan gebeurt: [Afbeelding: stap3x.jpg]

Nu heb ik ook al de BETA versie geprobeerd, daarbij blijf ik haken bij stap 1. Ik heb eergisteren Gemist Downloader 6 uur open laten staan en hij blijft maar de link verwerken. Ik kom dus niet eens bij stap 2.. Zie hier het voorbeeld: (Dit blijft hij dus doen hoelang ik 'm ook aan heb staan bij de BETA versie).
[Afbeelding: verwerken.jpg]

Ik hoop dat iemand mij kan helpen, aangezien ik heel graag natuurlijk wil kunnen downloaden!

Alvast bedankt!

Groetjes, Demi.
Antwoord
#2
Als ik je de link ziet met de extensie .mp4 heb je gemistdownloader helemaal niet nodig, gewoon rechtermuis toets en opslaan als kiezen en dan zelf even de juiste naam eraan geven. Hier gaan ze met gemistdownloader ook allemaal mis ook de genen die binnenkomen zijn naderhand niet afspeelbaar. Op rtl.nl zelf kun je door de DRM vrijwel niets meer downloaden. Helaas download je zonder gemistdownloader wel in het .mp4 formaat wat door iets oudere externe afspelers niet herkent wordt.
Antwoord
#3
Ik zie hem helemaal niet in MP4.. Dit was gewoon een voorbeeld..
Antwoord
#4
Je plaatst plaatjes die niets met je probleem te doen hebben? In die plaatjes ziet ik duidelijk .mp4 en dan is rechtermuis voldoende. Als je die plaatjes ergens anders vandaan hebt zet je mensen wel voledig op het verkeerde spoor. En kan niemand je helpen.

Ik heb het dus over je 2e plaatje waar duidelijk .mp4 in staat. Dit komt niet van rtl.nl zelf af gezien de link die in de balk staat.
Antwoord
#5
Penthe, het is wel duidelijk dat je zelf niet veel met Gemist Downloader werkt, althans met links van RTL. De RTL iPad service die de maker van dit programma aanbiedt heeft links die eindigen op .mp4. Het is de bedoeling die link in Gemist Downloader te plakken, waarna je daarna je gewenste formaat van de uitzending kan kiezen.
Bij de BETA versie (het tweede plaatje dus), is te zien dat Gemist Downloader bij mij alleen maar blijft laden. Bij de 'gewone' versie wordt de video wel herkend en kan ik het gewenste formaat kiezen, maar uiteindelijk mislukt de download na lang wachten en totaal geen voortgang alsnog.
Voortaan even beter lezen, want je reactie slaat nergens op en ik kom er ook geen steek verder mee. Is er iemand anders die mij kan vertellen wat er mis gaat waardoor ik niet kan downloaden? Alvast bedankt!
Antwoord
#6
Quote "De RTL iPad service die de maker van dit programma aanbiedt heeft links die eindigen op .mp4. Het is de bedoeling die link in Gemist Downloader te plakken, waarna je daarna je gewenste formaat van de uitzending kan kiezen."


En ik vertel je dat je gemistdownloader niet nodig hebt om te downloaden van de RTL ipad service, rechter muisttoets en opslaan als werkt namelijk prima, het enige is dan dat je altijd mp4 formaat krijgt. Als ik een link van RTL ipad service in gemistdownloader plak(ik begin in herhaling te vallen) werkt het ook niet goed, of ze komen niet binnen en als ze dat wel doen spelen ze niet meer af. Het zal wel een fout zijn ergens waardoor het niet goed gaat mijn gedachten zeggen dat de fout op de site ligt en niet in gemistdownloader.

Ik lees dus wel goed en jij dus niet want je kunt gewoon je favoriete programma downloaden. Ik download ze allemaal zonder gemistdownloader en dat gaat zonder problemen. Je vraag is nu dus al 2x beantwoord.
Antwoord
#7
Waar heb ik gezegd dat ik de .mp4 versie wil hebben? Die ''oplossing'' die jij aanvoert had ik zelf ook al bedacht, maar dan kan ik het nog steeds niet met GemistDownloader doen waardoor ik geen ander formaat kan kiezen. Hoop dat de maker mij kan vertellen wat er bij mij mis gaat.
Antwoord
#8
Beste deempjeex, ik heb het probleem weten te reproduceren. In GemistDownloader 2.7.0.4 zit een fout waardoor tevergeefs wordt geprobeerd de MP4-versie te downloaden. In GemistDownloader 2.8.0.1. BÈTA is dit probleem verholpen. Echter, meer mensen hebben problemen met deze versie; het probleem dat jij beschrijft hebben anderen mensen ook. Hopelijk kan ik deze week nog een fix uitbrengen.

Groeten,
Webmaster
Antwoord
#9
Oké, ik zou het fijn vinden als je laat weten wanneer het is opgelost kan dat? Het maakt echt niet uit hoelang het duurt hoor. In ieder geval alvast heel erg bedankt! Smilie

Groet, Demi.
Antwoord
#10
Dit probleem zou verholpen moeten zijn in bètaversie 2.8.0.2. Kun je dat bevestigen? Smilie
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)